• Legutóbbi
WaterDam Úszás füldugó Jó Vízálló Ultra Kényelmes Füldugó Megakadályozzák Úszó Fül (Méret 0+0: Csecsemők 0-12months (Világos))

WaterDam Úszás füldugó Jó Vízálló Ultra Kényelmes Füldugó Megakadályozzák Úszó Fül (Méret 0+0: Csecsemők 0-12months (Világos))

HUF 6480.00

Áruk mennyisége
A Това elérhető

【KORLÁTOZOTT MINTA】 Ez lehet az egyetlen vízálló earplug a piacon 1 éves csecsemők csakMert a baba hallójárat nagyon finom, a fejlesztés, a füldugó nem könnyű.Ez a modell az egyetlen, aki nem találtunk jelentősebb problémák (más modellek nem sikerült), de ennél több kell visszajelzés megítélni, hogy ez egy tökéletes termék, vagy nem.Ha hajlandó visszajelzést ad a használata, ez felgyorsítja a javulás, valamint több előnyhöz babák. 【BIZTONSÁGOS & ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ】A közüzemi modell Kiváló rugalmasság, így nincs veszélye, eső alkatrészek a hallójáratba.Alkalmas medence, tenger, víz, forró víz, illetve egyéb vízi környezetre.Lehet tisztítani, majd újra használni.Magas hőállóság 200 Celsius fokos. 【KÉNYELMES & EASY-TO-WEAR】Készült szuper puha szilikon, kényelmes, könnyű viselet. 【2 PÁR & VILÁGOS SZÍNŰ】2-pár csomag, világos színű csak. 【Méret Javaslat】Válassza ki a "Méret 0+1" Mix Pack, hogy próbálja ki a fit mérete. 【Kedves Emlékeztető】 Kérjük, ellenőrizze, hogy a füldugó létre LÉGZÁRÓ TÖMÍTÉST a fül előtt úszás vagy zuhanyzó.Ha nem, kérjük, lépjen kapcsolatba eladó támogatása személyes méret javaslat. 【KORLÁTOZOTT MINTA】 Ez lehet az egyetlen vízálló earplug a piacon 1 éves csecsemők csak.Mert a baba hallójárat nagyon finom, a fejlesztés, a füldugó nem könnyű.Ez a modell az egyetlen, aki nem találtunk jelentősebb problémák (más modellek nem sikerült), de ennél több kell visszajelzés megítélni, hogy ez egy tökéletes termék, vagy nem.Ha hajlandó visszajelzést ad a használata, ez felgyorsítja a javulás, valamint több előnyhöz babák. 【BIZTONSÁGOS & ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ】A közüzemi modell Kiváló rugalmasság, így nincs veszélye, eső alkatrészek a hallójáratba.Alkalmas medence, tenger, víz, forró víz, illetve egyéb vízi környezetre.Lehet tisztítani, majd újra használni.Magas hőállóság 200 Celsius fokos. 【KÉNYELMES & EASY-TO-WEAR】Készült szuper puha szilikon, kényelmes, könnyű viselet.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései